In 2011 was ik verantwoordelijk voor coördinatie van de deelnemers, productie van de tentoonstelling en het jaarlijkse feest van de Tuttobene presentatie in Milaan.

Tuttobene koos dit keer voor een prachtige galerie aan de Via Maroncelli, vlakbij de beroemde Corso Como. De editie van 2011 presenteerde veertien ontwerpers: Barbara Vos, Collective Paper Aesthetics, Hendrik’, Jolanda van Goor, Laurien Oversier, Louise Cohen, Melle Koot, Melt Interieur, Temporary collective Teun & Floris, Studio Jacob de Baan, Studio Sjoerd Jonkers, Tanja Soeter, Vormstudio en Willem Schilder.

De groepspresentatie in Milaan werd georganiseerd in opdracht van Agentschap NL (het agentschap van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) en komt mede tot stand in samenwerking met de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers), Link2Italy en CCAA (matchmaking), Bureau Deleau (pers & communicatie) en All Your Colours (presentatie ontwerp).