In opdracht van de gemeente Haarlem en 37Pk, platform voor Kunsten coördineer ik de maandelijkse exposities in de kloostergangen van het stadhuis te Haarlem. De kloostergang  wordt ter beschikking gesteld voor exposities van professionele en georganiseerde amateur kunstenaars. De afdeling Economie en Cultuur wil met deze ruimte een extra en laagdrempelig podium bieden aan  lokale kunstenaars. Het streven is per kalendermaand een expositie te tonen van beeldende kunst of fotografie. De ruimtes worden jaarlijks ook gebruikt voor speciale exposities als de stripdagen en de kunstlijn.

In mei 2012 was de eerste expositie in de vernieuwde  Refter en Kloostergangen te zien nadat deze was verbouwd naar een ontwerp van Babette Weerman. ( studio-babs.nl)

De exposities zijn op werkdagen te bezichtigen van 09:00-17:00, geen entree. Grote markt, Haarlem door de poort.

www.37pk.nl

 

Flyer ontwerp: Rogier Charles, www.thehighway.nl