In  2012 heeft de gemeente Haarlem een website gelanceerd met daarop alles over Kunst in de openbare ruimte van Haarlem. Om deze site te promoten hebben ze mij gevraagd hiervoor een plan te maken en uit te voeren.

Tijdens de opening van het culturele seizoen ” De stad als podium” op 8 & 9 september 2012 hebben we de website gepromoot. Met een speciaal ontworpen bakfiets zijn we de stad in gegaan om mensen te attenderen op Haarlemsbeeld en wandelroutes uit te delen.  Om mensen nog meer te vertellen over de kunstwerken in de stad heeft theatermaker Steven de Jong een audiotour gemaakt die je meeneemt langs beelden in het centrum. Op speelse wijze vertelt hij je over de maker van het werk of de roddels die er over bekend zijn. Zeker de moeite waard om een keer te doen. De route is gemakkelijk te downloaden op je telefoon of mp3 speler.

www.haarlemsbeeld.nl

www.davidvanderveldt.nl ( bakfiets ontwerp en realisatie)