In 2008 heb ik het merk KREJCI van ontwerpster Doreen Westphal vertegenwoordigd op dé Designbeurs van Japan. De Krejci collectie tassen en accessoires van gerecyclede fiets binnenbanden werd enthousiast ontvangen. De japanners waren erg verlegen maar als je ze aansprak en het duurzame verhaal achter het product vertelde luisterden ze gebiologeerd.

Toevallig werd de organisatie van deze groepspresentatie gedaan door Tuttobene onder de naam Created in Holland. De stand werd ontworpen door Laurens van Wieringen en met zijn op marktkraampjes geïnspireerde ontwerp wonnen we de prijs voor beste stand!

Inmiddels produceert Doreen de binnenband tassen niet meer zelf en heeft ze vol enthousiasme een nieuw label gestart met een grote verscheidenheid aan interieur accessoires gemaakt van eerlijke materialen die met de hand  worden gemaakt in Europa. Menschmade. Hou haar in de gaten!

www.doreenwestphal.com