Hi, Welkom op mijn website!

Ik ben Laura en hou ervan de wereld een beetje mooier te maken door het organiseren van tentoonstellingen en evenementen. Mijn interesse gaat steeds meer uit naar duurzaam (design) en culinaire concepten.

Ik houd van brainstormen en het maken van plannen. Dus als je geen concrete opdracht hebt, maar wel behoefte aan inspiratie kan je me gerust bellen.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als Visual Art & Design manager. Mijn specialisme ligt bij productontwerp, maar ik heb ook erg veel affiniteit met beeldende kunst. Kortom: ik werk graag in de creatieve sector. Door stages en eigen projecten heb ik veel ervaring in het organiseren en uitvoeren van exposities en evenementen. Vóór mijn studie aan de HKU heb ik 3D design gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (Artez) en kan me dus goed verplaatsen in ontwerpprocessen.

Ik kan voor ontwerpers de schakel zijn tussen hun product en de consument of bedrijven in contact brengen met de juiste personen binnen de creatieve sector. Ik heb een groot netwerk van ontwerpers en kunstenaars opgebouwd die ik graag aan het werk help!

In 2015 ben ik naar Rotterdam verhuist waar ik een  pop up restaurant op het boeiende Katendrecht heb gerund. Ik werk hier als freelancer regelmatig voor Het Nieuwe Instituut en ben goed op de hoogte van wat er op cultureel gebied allemaal leeft in deze boeiende stad. Ik neem je graag mee op een inspiratietour door de stad!